İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ALDAL'DAN ÖĞRENCİLERE ONLİNE MOTİVASYON

Sebiha ARSLAN :Datça İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan Liseye Giriş Sınavına (LGS) katılacak öğrenci ve velileriyle internet üzerinden online olarak buluştu.
Öğrenci ve velilerin kaygılarını azaltmak ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla düzenlenen online toplantı samimi sohbet ve soruların cevaplandırılmasıyla devam etti. Ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı Sınav Bilgilendirme Kılavuzu ve açıklayıcı videolar izlenmesi sonrası , LGS yapılacak 5 sınav merkezimizin hazırlıklarına yönelik fotoğraf ve videolar paylaşıldı.
Milli Eğitim Müdürümüz Bülent Aldal “ İnsanı büyüten olaylar ya da yıllar değil anlardır. Bu gireceğiniz sınav da o kısacık anlardan biri ve hayatla ilgili son sınavınız değil. Bu duyguyla heyecanınızı kaybetmeden ama fazla heyecan yapmadan sağlıklı, huzurlu bir sınav geçirmenizi diliyor ve sizlerin bizim her durumda kıymetlimiz olduğunuzu bir kez daha hatırlatmak istiyorum” diyerek toplantıyı sonlandırdı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.