Fidanlar toprakla buluşturuldu

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında tüm ülkede olduğu gibi Çanakkale'de de fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.
11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında tüm ülkede olduğu gibi Çanakkale'de de fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.
ÇANAKKALE (İGFA) - Kurşunlu Köyü mevkiinde düzenlenen etkinliğe, Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit ve Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, sivil ve askeri protokol üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan etkinlikte günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmalar ve halk oyunları gösterilerinin ardından fidanlar toprakla buluşturuldu. Etkinlik kapsamında fidan dikimi gerçekleştirin Başkan Gökhan, diktiği fidanlara can suyu da verdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Datça Cemevi’nde Muhabbet ve Dayanışma Gecesi
- Bayram Tatili Boyunca Muğla’da Binlerce Personel Görev Yapacak
- FETHİYE BELEDİYE BAŞKANI ALİM KARACA SİLAHLI SALDIRIDA YARALANDI
- VALİ AKBIYIK’TAN BAYRAM TRAFİĞİ UYARISI: “BAYRAMIN GERÇEK MUTLULUĞU, SEVDİKLERİMİZE SAĞ SALİM KAVUŞMAKTIR”
- Gebekum’da Gençler Doğayla ve Sanatla Buluştu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.