Datça’da Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Simge AYBEY: Datça Kaymakamı Murat Atıcı’nın başkanlığında, yıl sonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya jandarma ve emniyet amirleri ile mahalle muhtarları katıldı.
Toplantıda, ilçe genelinde yıl boyunca yürütülen çalışmalar ele alınırken; asayiş, güvenlik, kamu düzeni ve mahallelerde yaşanan sorunlar değerlendirildi. Muhtarlar, mahallelerine ilişkin görüş ve taleplerini dile getirirken, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik konular da gündeme alındı.
Kaymakam Murat Atıcı, toplantıda yaptığı değerlendirmede, Datça’da huzur ve güven ortamının korunması adına çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.
Toplantı, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Datça Cemevi’nde Muhabbet ve Dayanışma Gecesi
- Bayram Tatili Boyunca Muğla’da Binlerce Personel Görev Yapacak
- FETHİYE BELEDİYE BAŞKANI ALİM KARACA SİLAHLI SALDIRIDA YARALANDI
- VALİ AKBIYIK’TAN BAYRAM TRAFİĞİ UYARISI: “BAYRAMIN GERÇEK MUTLULUĞU, SEVDİKLERİMİZE SAĞ SALİM KAVUŞMAKTIR”
- Gebekum’da Gençler Doğayla ve Sanatla Buluştu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.