“BİRLİKTE KONUŞACAĞIZ”: MHP İLÇE BAŞKANI, BASINLA İKİNCİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISINI YAPTI

Sebiha ARSLAN: Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Datça İlçe Başkanı Oğuzhan Özçelik, seçildiği günden bu yana her ay düzenlemeyi taahhüt ettiği basın buluşmalarının ikincisini gerçekleştirdi. Çarşamba günü Atatürk Kentpark' ta yapılan toplantıya, AK Parti meclis üyesi Vedat Erdağı, MHP meclis üyeleri Serdar Ören, Emrah Kara, Melis Özlü ve Yerel yönetimlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Durubey Alca katıldı.
Toplantıda Başkan Özçelik, basının kamu adına yürüttüğü görevi önemsediklerini belirterek, “Bu ikinci toplantımızı yaptık, basınımızla aylık değerlendirmelerimizi gerçekleştirdik. Kendilerine katkılarından ötürü teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Katılımcı basın mensupları da görüş, öneri ve sorularıyla toplantıya katkı sağladı. Karşılıklı fikir alışverişiyle geçen etkinlikte, yerel medyanın sorunları, kamusal bilgilendirme süreçleri ve ilçedeki siyasi gündem değerlendirildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Datça Cemevi’nde Muhabbet ve Dayanışma Gecesi
- Bayram Tatili Boyunca Muğla’da Binlerce Personel Görev Yapacak
- FETHİYE BELEDİYE BAŞKANI ALİM KARACA SİLAHLI SALDIRIDA YARALANDI
- VALİ AKBIYIK’TAN BAYRAM TRAFİĞİ UYARISI: “BAYRAMIN GERÇEK MUTLULUĞU, SEVDİKLERİMİZE SAĞ SALİM KAVUŞMAKTIR”
- Gebekum’da Gençler Doğayla ve Sanatla Buluştu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.