LAÇİNNN
s
Muğla
27 Nisan, 2025, Pazar
  • DOLAR
    38.32
  • EURO
    43.77
  • ALTIN
    4105.0
  • BIST
    9.358
  • BTC
    92349.288$

BAKIMLARI YAPILAN TEKNELER DENİZE İNDİRİLMEYE BAŞLANDI

BAKIMLARI YAPILAN TEKNELER DENİZE İNDİRİLMEYE BAŞLANDI
Sebiha ARSLAN :Datça' da deniz tu­riz­min­de fa­ali­yet gös­te­ren tek­ne­ler, kış­lık ba­kım­la­rı ta­mam­la­na­rak de­ni­ze in­di­ril­me­ye baş­lan­dı.

Datça Kum­luk Deniz Yolcu Ta­şı­ma Ko­ope­ra­ti­fi Baş­ka­nı Hacı Dağ, 2023 se­zo­nu için tek­ne­le­rin kara ba­kım­la­rı ya­pı­la­rak vinç ve por­ta­tif kı­zak­lar­la de­ni­ze in­di­ril­di­ği­ni söy­le­di.
Dağ'' 2023 se­zo­nun­da Datça'yı zi­ya­ret edecek yerli ve ya­ban­cı tüm mi­sa­fir­le­ri­mi­zin unu­tul­maz bir tatil ge­çir­me­le­ri için ko­ope­ra­ti­fi­mi­ze ait tek­ne­ler­le müş­te­ri­le­ri­mi­ze en iyi şe­kil­de hiz­met ve­re­ce­ğiz. 2023 yaz se­zo­nu tüm üye­le­ri­mi­ze ve bu sek­tör­de fa­ali­yet gös­te­ren tüm ti­ca­ri tek­ne­le­re ka­za­sız be­la­sız ha­yır­lı    se­zon­lar di­li­yo­rum" dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!