KADIN GİRİŞİMCİLERDEN VALİ CİVELEK’E ZİYARET

Rıza EZER :Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine (TOBB) bağlı Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi Başkanı Mehtap Şeniz Çahan ile Datçalı iş kadını Semra Ünal ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Muğla Valisi Esengül Civelek'i makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Civelek, “İş dünyasında başarılara imza atmış kadınlarımızın olmasından mutluluk duyuyoruz. Girişimci kadınlarımız Muğla'nın Sosyo - Ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlarken bölgemizin gelişmesine ve ülkemizin kalkınmasına da yerelde katkı sağlamaktadır.” dedi.
Ziyarette yönetim kurulu üyelerini tanıtan Başkan Mehtap Şeniz Çahan, kurul olarak yürütecekleri çalışmalar hakkında Vali Civelek'e bilgi verdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.