DİŞ HEKİMİ DİDEM KANBER'DEN İLÇEMİZ’E DİŞ KLİNİĞİ HİZMETİ

İlçemiz İskele Mahallesi Atatürk caddesinde bulunan Diş Hekimi Didem Kanber Diş Kliniği Muayene bürosunu düzenlediği kokteyl ile Datça halkının hizmetine açtı.
Diş tedavisi konusunda uzman ve deneyimli olan Didem Kanber'in Diş Kliniği açılış kurdelesini Belediye Başkanı Gürsel Uçar ve misafirleriyle birlikte kesti. Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 1997 yılında mezun olan Kanber, neden Datça'yı tercih ettiniz sorusuna “Doğası çok güzel, Türkiye'nin cenneti yanıtını verdi. Ankara'dan İlçemize gelen Kanber 20 senelik diş hekimi olduğunu belirterek şu cümleleri söyledi '' Datça'ya geleli iki ay oldu “Evimi taşıdım. Yelken yapıyorum, Kaptanlığımda var aynı zamanda. Doğa sporlarıyla da uğraştığım için Datça benim için çok uygun bir yer oldu hem yaşamak için, hem aktivitelerimi yapmak için hem de çalışmak için. Son teknolojik tüm gelişmeleri hizmete sunmayı düşünüyorum cerrahide dahil bütün diş işlemlerini yapıyorum” dedi.
Açılışın ardından, Diş Hekimi Kanber, ziyaretçilere klinik hakkında bilgiler verdi. Genel Diş Kliniği hizmetlerinin yanı sıra, Ortodonti ve İmplant Cerrahisi, alanında da hizmet verecek olan Kanber'in, hazırladığı açılış kokteyline Belediye Başkanı Gürsel Uçar, Hacı Bektaşi Veli Derneği'nin üyeleri ve birçok Datçalı vatandaş katıldı. Açılışta konuşma yapan Uçar “Kliniğin Datça için Datça'nın gelişmesi için olumlu bir adım olduğunu söyleyerek başarılar diledi.Açılışa katılan misafirler Kanber'e hayırlı olsun dileklerini iletti. Açılışta dikkatleri üzerine toplayan elinde diş objesi bulunan canlı heykel, herkesin ilgi odağı oldu.
Hekimimize Datça Haber Gazetesi olarak Diş Kliniğinin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz .
(Sebiha ARSLAN)
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.