DATÇA 'DAN SURİYE'YE GÖNÜLLÜ GÖREV

Sebiha ARSLAN :Datça İlçe Emniyet Müdürü olay yeri inceme uzmanı Polis Memuru Yüksel Abalı ,Suriye Tel Abyad bölgesine, 4 aylığına gönüllü olarak görevlendirildi.
1997 yılında Ankara Emniyet Müdürlüğünde göreve başlayan ve 2000 yılında yine Ankara olay yeri inceleme şube müdürlüğünde görev alan Abalı , Haziran 2017' de Datça Emniyet Müdürü olay yeri incelemede göreve başladı ve halen Datça'da ki görevine devam ederken kendi isteği ile Suriye Tel Abyad bölgesine geçici görevle dört aylığına aramızdan ayrıldı.
Yüksel Abalı kim ?
1997 yılında Ankara Emniyet Müdürlüğünde göreve başladı. 2000 yılında yine Ankara Olay yeri inceleme şube müdürlüğünde görev aldı.2007 yılında Erzincan'da şark görevi,sonrasında 2011 yılında İstanbul Kadıköy ilçesinde Olay yeri inceleme de görev aldı. 2015 yılında Ankara olay yeri inceleme ye tekrar döndü.2015 yılında gönüllü olarak Diyarbakır Sur ilçesinde ki olay yeri incelenme olarak devam ettikten sonra , 2016 yılı başlarında yine gönüllü olarak Şırnak ili Silopi ilçesindeki Hendek operasyonunda görev yaptı.Abalı 15 Temmuz 2016 da hanin feto darbe olayında Ankara emniyet müdürlüğünde görevli ve darbe olayını bizzat canlı canlı yaşayarak, mücadele etti ,şehitlerle tek tek ilgilenip yapılması gerekenleri yaptı. Devlet tarafından kurulan komisyonda aylarca görev yaptıktan sonra, 2017 de Datça Emniyet Müdürü olay yerinde göreve başladı. Halen Datça Emniyetinde devam eden Abalı gönüllü olarak Suriye Tel Abyad bölgesine 4 aylık göreve gitmek için aramızdan ayrıldı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.