© DATÇA HABER

MUĞLA VALİLİĞİ’NDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Esen YILDIZ KOCAOĞLAN: Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık ve eşi Sevim Akbıyık, Valilik bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programında kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Bayramlaşma programında katılımcılarla yakından ilgilenen Vali Akbıyık ve eşi Sevim Akbıyık, masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Program, samimi bir atmosferde gerçekleşti.

Programda konuşma yapan Vali Dr. İdris Akbıyık, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak bayramların toplumsal dayanışmayı güçlendiren önemli zamanlar olduğunu ifade etti. Vali Akbıyık ayrıca, bayram süresince trafik güvenliği ve orman yangınlarına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Vatandaşlara da çağrıda bulunan Vali Akbıyık, bayramda büyüklerin ziyaret edilmesini, ihtiyaç sahiplerinin gözetilmesini ve şehit ailelerinin unutulmamasını istedi.

Tatil için yola çıkacak sürücülere de seslenen Vali Akbıyık, trafik kurallarına titizlikle uyulması gerektiğini vurguladı. Muğla’nın zengin orman varlığına dikkat çeken Vali Akbıyık, artan sıcaklıklarla birlikte yangın riskinin yükseldiğini belirterek vatandaşların daha duyarlı davranması gerektiğini ifade etti.

Program, protokol üyeleri ile vatandaşların bayramlaşmasının ardından sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER