© DATÇA HABER

DATÇA BELEDİYESİ'NDEN YILBAŞI KONSERİ

Datça Be­le­di­ye­si yılın son günü olan 31 Ara­lık 2017 Pazar günü 22:00' da İlçemiz Cumhuriyet Meydanında dü­zen­le­ye­ce­ği yıl­ba­şı kon­se­riy­le 2018 'e 'Mer­ha­ba' di­yecek.

Datça  Be­le­di­ye­si her yıl ol­du­ğu gibi bu yılda dü­zen­le­ye­ce­ği kon­ser­le yeni yıl coş­ku­su­nu so­kak­la­ra ta­şı­ya­cak.

Bu yıl 2 fark­lı grup'un sahne alacağı konserde   GOCAMAN TRİO VE GRUP RAMPAPA ile  Datça Belediyesi , Datça  hal­kı­na al­ter­na­tif bir yıl­ba­şı ak­şa­mı­na davet edi­yor.
31 Ara­lık 2017 Pazar  günü Saat: 22.00'da Cumhuriyet Meydanında gerçekleşecek   kon­serle  ve saatler 24:00 'ı gösterdiğinde ise Datça 2018 'i  havai fişek gösterisiyle 'Mer­ha­ba' di­yecek.
Turizmin etkili olduğu ilçemizde , yılbaşı hazırlıkları devam ederken ,gün­ler ön­ce­sin­den kon­ser prog­ram­la­rı­nı be­lir­le­yen otel­ler, zen­gin mö­nü­le­ri­nin yanı sıra ünlü sa­nat­çı­lar eş­li­ğin­de mi­sa­fir­le­ri­ne unu­tul­maz bir yeni yıl ge­ce­si ya­şa­tmayı planlıyor.

Res­to­ran­lar ise yıl­ba­şı ak­şa­mı­na özel gala mö­nü­le­ri ha­zır­larken  mö­nü­le­ri­ne göre fiyat po­li­ti­ka­sı iz­le­yen res­to­ran­lar­da, müzik, ve sürp­riz he­di­ye çe­ki­liş­le­ri ger­çek­le­şecek.

             (Sebiha ARSLAN)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER